Når det sklir ut - er det da full omstart? Helt fra bunn igjen ?

De siste ukene/månedene har vært tunge. Det er det bare å innrømme. Det er et resultat av mange faktorer - og så klart snart to år med pandemi og inngripende tiltak gjør sitt for at psyken får seg en knekk. Det har sneket seg litt på meg. Jeg så noen minner fra facebooksiden min, og jeg hadde en helt annen driv for 1 år siden. Litt etter litt har jeg dalt... Dalt i bølger selv om yoga hele veien har ankeret mitt, der jeg henter meg inn og lar kropp og sinn få justert seg. Likevel har det vært en slak nedadgående kurve spesielt siste halvår som jeg ikke har klart å snu - når det gjelder glød, glede - inspirasjon, og deretter fysisk. Igjen veldige nakkesmerter. Min store frykt er med på å gjøre det verre. Min frykt for å igjen havne helt på bunn - både fysisk og psykisk. Tilbake til 0, der jeg ikke klarte å se - gjøre - eller føle - noe.

Men nå har jeg tillatt meg selv å være litt nærme bunn, jeg har spist dårlig, sovet dårlig, sklidd ut med alle rutiner, er det så farlig da? Usikker jeg... jeg vet ikke helt om det akkurat har gjort noe godt akkurat, selv om det noen ganger - ja - det har føltes litt godt å se netflix kl 00 med sjokkis og rødvin (og jeg pleier legge meg kl 22 ;)  Og jeg valgte det. Jeg tenkte, ok, da blir det en slik periode noen uker nå. Ok. Men nå ... når jeg kjenner igjen nummenheten og likegyldigheten fra da jeg var på bunn - blir jeg litt skremt. Frykt for at jeg ikke skal klare å komme meg opp igjen - kjenne den indre driven - ro - trygghet. Klare å fokusere og ta gode valg. Er jeg på bunn igjen liksom?  

Nei! Absolutt ikke. Heldigvis! Det har jeg tro på... ja det har jeg. Alt vi erfarer - jeg tar med meg noe, og så får jeg slippe resten. Takk 2021. Bare det at jeg tenker over dette, at jeg kjenner litt på frykten, det får være en god ting. Det bestemmer jeg. Og mitt mantra: hvert sekund er en ny start! Det er bare det at jeg inne i mellom lener meg litt på det... ;) At det går bra å ta dumme valg for meg selv, for jeg resetter bare og starter igjen, og igjen, og igjen... Og nå, ja, jeg er en av de som elsker nyttår, ny start, blanke ark og fargestifter til! Jeg skal resette igjen! Og bygge videre på alle de gode erfaringene, jobbe videre med å leve autentisk og med å ta vare på egen helse. 

Neste år.... blir jeg 40! Den kjenner jeg på! Jeg er glad for hvert år! Men jeg kjenner også at nå får jeg ingenting gratis lengre. Ikke kan jeg leve på at jeg en gang var danser... Nå innhenter kroppen meg, og det tar lengre og lengre tid å hente seg inn, vedlikeholde og være mitt beste jeg. (+ jeg har noen skavanker som må holdes i sjakk) Rett og slett! Og jeg vil på topp for mine barn spesielt! (og for min egen del så klart, men det er jo bra å ha ork til familien) 

Hvis du også kjenner deg litt på bånn, litt nede i en bølgedal fysisk og psykisk, så vit at du i hvertfall ikke er alene! Hei hvor det går.... ;) Og jeg skal bygge videre på gode greier, på privaten og på mitt kjære Rom for yoga! Helt klart! Små grep - gode greier - 5 min om dagen er GULL. Bare slipp alle dårlig valg hittil, og igjen puste med magen og resett.

Jeg er klar!  Straks... 

Er du?

Alt godt til deg videre inn i 2022, håper vi sees på matta, eller online

Namaste, Anette

Close

50% Complete

Dette var mitt første steg på veien, og jeg vet det kan hjelpe deg til å sette i gang ballen også. En god greie, avler mer gode greier! Det vet jeg.. Ta dette steget; det er aldri en mer perfekt start enn akkurat NÅ

 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail
 
What do you want to do ?
            New mail