Kjære energi - kom til meg

Jeg skrev noe lignende for en stund siden, og her er jeg igjen...

Jeg er så inderlig lei av høre meg selv si og tenke: Jeg er SÅ SLITEN!

Men med hånden på hjertet, så kan jeg heldigvis si at jeg likevel er uendelig mye bedre og har mye bedre flyt og balanse nå. Sliten .. sliten .. sliten, trøtt, tung, sulten, søtsug, muggen... Så - så LEI av dette. Og her er det det neste steget kommer inn (etter at jeg faktisk gjør endringer, mine steg fremover mot mer energi og bærekraftig liv :)  - OK, jeg erkjenner at jeg fortsatt tenker slik, at det fortsatt går opp og ned og jeg må smøre meg med tålmodighet, men også... Hva er det som gjør at det blir bedre? La oss gjøre mer av det... 

Og: i yogaen så snakker vi om nuet - la det som har vært være, hvert øyeblikk er en ny start, og at du har alt du trenger i deg, vi må bare fjerne blokkeringer, la gamle sannheter  (som: "jeg er alltid så trøtt jeg, det bare er sånn") ta seg en bolle, og komme inn til default, resette/reboote oss. Det liker jeg! og det funker! Fjerne all sh*t og tilbake til essensen.  Steg to: 

Likevel slår jeg et slag for å sammenligne litt, steg to, og tenke tilbake. Min "sliten" i dag er ikke sittende, gråtende, udusja og utmattet. Steg for steg har jeg endret, lyttet, kjent etter, gjort grep og ramla, og opp igjen.  Ja, jeg bommer, og får hodepine og blir for sliten... men ikke på langt nær ned i hullet igjen. Hurra for meg!! Det gikk opp et stort lys for meg da en venninne inviterte til bursdag; ut og spise, full rulle og jeg tenkte: "Juhuuu, fest, digg mat med fantastiske folk, oi jeg gleder meg allerede"!  Hvaaaaa?

For 2 år siden hadde jeg tenkt: "Jeeeeiii neeeei, hmmmm, det er jo koselig, men hvor sent blir det? Helt til byen... åå nei, da må vi ta tog.. uff... Kommer jeg til å orke det? Hvor mange kommer, må jeg snakke med mange, det er så slitsomt... Har jeg fri dagen etter , må jeg barnevakt så jeg kan hvile hele dagen? hmmm mulig jeg ikke kan være med"

Og det klapper jeg meg selv på skuldra for! Det er en stor endring i mitt tankesett: for jeg VET at jeg faktisk har tilgang til all den energien jeg trenger, jeg kommer meg opp igjen, jeg finner balansen. Hurra!! 

Gi deg selv kred for dine skritt fremover? Jeg VET at du også har all den energien du trenger... vi må bare slutte og ødelegge for oss selv ;) 

Namaste, du er GULL

Close

50% Complete

Dette var mitt første steg på veien, og jeg vet det kan hjelpe deg til å sette i gang ballen også. En god greie, avler mer gode greier! Det vet jeg.. Ta dette steget; det er aldri en mer perfekt start enn akkurat NÅ

 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
  New mail